Inspiration – från Micke Gunnarsson

 

Att bli Inspirerade är något speciellt och viktigt för mig 🙂 Framför allt – när man sätter människan och utvecklingen i fokus!!

Nu har jag precis lyssnat igenom Micke Gunnarssons YouTube – klipp två gånger. Första gången lyssnade jag bara igenom det ha sa och blev inspirerad och andra gången gjorde jag två A4-sidors anteckningar. Anteckningar för att få reflektion på det jag hört och skrivit ner och jag känner bara vilken kreativ och intressant person Micke är!!

Gillar två av ordspråken som han nämner:

* Vår bästa tid är Nu!! *

– ”Så som nu har det aldrig varit & så som nu kommer det aldrig mer att bli!”

– Bara för du pluggat till något – behövs uppdatering . .  hela livet är en förändring och förnyelse!! Uppgradering med andra ord 😉

Min rekommendation är att du lyssnar Aktivt i 22 minuter och även kollar på klippte från YouTube , reflekterar över det Micke säger så kanske du också kommer till nya insikter? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.