Inför första Casting Planeringen

IMG_20130312_114335

Planeringen rullar vidare av Jumping in the Fields – Grymt roligt!! Massor att göra, och många kreativa tankar och personer som blir involverade mera och mera 🙂

I förmiddags har vi suttit och gjort grovplaneringen av den första Castingen . . . vilket känns bra i magkänslan. Första Castingen kommer att äga rum den 2 april i Malmö. Vi har valt ut ungefär 20 intressanta person.. som ni ser på bilden ovan – 4 presentationer i timmen , så det kommer bli en kreativ och givande dag!!

 

Hihihi, detta är mitt första uppdrag som projektledare och det Inspirerar mig ännu mera då det hela gäller HBT-personer och framförallt , få synliggöra hur olika kultur ser ut inom HBT… såkallad Inifrånperspektivet 🙂 Blir ännu mera taggad för varje dag som går!!

 

Nu tar jag även med två Promo filmer, där en av producenterna har ordet!!

Roligt 🙂

 

Ps. Glöm inte att gilla Jumping in the Fields på Facebook!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.