Gårdagens kursavslutning 22/3

Det var med mycket blandande känslor som jag igår avslutade den väldigt lärorika och intressanta Mobiliseringskursen!! Sex veckor av kunskap inom Socialt företagande och projektkunskaps, det var längesedan jag kände att det var så kunskapsgivande och roligt! 🙂

IMAG0144

 

IMAG0147

 

IMAG0148

Vi hade knytkalas och det var många härliga och glada skratt 🙂 Nya nätverksvänner och framför allt, – nya kontakter till nya projekt!! Gruppen bär på många idéer och det ska bli spännande och se vilka som vi får MÖJLIGHET att förverkliga. Vilket jag hoppas blir många!!

IMAG0150

 

 

 

Anledningen till detta ”sena” inlägg, var för att jag kände att jag ville landa och få smälta gårdagens intryck!! 🙂 Mina första 7,5 högskolepoäng i Mobilisering och framför allt, mina första eftersträvande Högskolepoäng!! Nu fortsätter Möjligheterna till flera Högskolepoäng inom mitt Kunskapsområde!!

 

Säger:::   MÖJLIGHETER 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.