Casting – förberedelser

casting_call7

 

Filmteamet i Jumping in the Fields – jobbar vidare och håller nu på att planera den första Casting som kommer att hållas i Malmö den 2:e april.

Så otroligt roligt och framför allt lärorikt för mig som inte tidigare varit med i en planering av allt vad detta innebär!! Vi gick för drygt en vecka sedan ut med annonsen om olika roller till pilotfilmen som även ska delta i långfilmen och vi har fått väldigt goda reslutat av många meriterade personer!! 🙂 Vilket är otroligt roligt!!

Nu sitter vi och förberedelser Casting nummer ett 🙂

Filmteamet har också bett mig att i detta inlägga säga att vi öppnat upp Casting:mejlen för allt som berör Castingen.

casting(at)wesslansfilmproduktion.se – så ditt ber vi er skicka in era CV och annat som berör Castingen. Jag ska kommer under veckans gång att skicka ut ett mejl till dig med mera information , som projektledare!!

Som projektledare för Jumping in the Fields säger jag   JiPPiii!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.