Spindeldinosarie…….

image

Inatt hade jag den konstigaste drömmen på länge…. Drömde om en otäck Spindeldinosarie, helt osannolikt men det var verkligen obehagligt.. Dels för att jag inte gillar verken – spindlar, ormar eller dinosaurier. Personalen från Skansen fick hämta upp Spindeldinosarie och det var fullt ös några timmar… Då massa journalister och media ville se denna varelse!!

Jag förstår absolut inte vart den kommer ifrån och den var ungefär 7 cm i omkrets. Det sägs att man ska berätta de drömmar man inte vill vara med om…. Därav skriver jag här 😉

Självklart vill man dela med sig av andra drömmar också. Men, denna ville jag direkt berätta för er, för att jag är inte intresserad av att vara nära en Spindeldinosarie!! Jag är djurvän och älskar verkligen hundar 🙂 å

Kan erkänna att jag verkligen saknar Bellisen och de trevliga nästintill dagliga promenader som vi gjorde 😉

Men men, nu är nu och i maj månad ska jag passa Bellisen över helgen, då Älsklingen åker tåg i Österrike 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.