Fånga modet – med Jeanette Larsson

Skärmklipp 130204

 

En stark och fantastiskt modig person – så vill jag beskriva Jeanette Larsson. Hon har varit polis sen i slutet av 1980-talet och är en otrolig kämpe 🙂

Första gången jag träffade Jeanette var under min arbete som Kassör för RFSL Malmö. Vi vara med i RFSL Malmös Radio och då fick jag äran att träffa Jeanette första gången. Sen dess har vi träffas i olika sammanhang och senast vi såg var i december då vi pratade företag. Jeanette har precis start upp sitt företag Carpe Courage och inom kort ser jag framemot att få möjligheten att gå på en av hennes föreläsningar, ”Högt i tak-men var har vi golvet”! Jag har hört väldigt god ord om hennes föreläsning.
Jeanette och jag försöker nu även att bygga ihop något intressant inom vårt genomsamma kunskapsområde, nämligen HBT – området:-)

Här finns en länk, till en artikel från Svensk Polis om Jeanette!! Har precis lyssnat igenom den och den fick mig att skriva detta 🙂 Waoo, Jeanette skulle verkligen passa bra som polischef, då för att visa och symboliserar styrka och mod att vara sig själv, fast än att Polisyrket är väldigt ”mansdominerat”.

Jeanette är grym, hon är stark och framför allt – en kämpe för oss HBT-personer och säkerligen många flera 🙂 Du kan läsa mera om henne här!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.