Kvinnligt – Manligt

manligt och kvinnligt

Jag tror att jag är riktigt på ”hugget idag”, på ett roligt sätt så att säga 🙂 Satte mig mig vid Facebook för en stund sedan – klickade in på Facebook, vilket inte var lika roligt!! Där skriver man om ”Kvinnliga saker” och dominerar ett av könen, vilket jag kan tycka är lite sådär irriterande.. Jag skrattar till och känner känslan av Mia-Jonas ökar mera 😉

Varför vara fast i en fyrkantig box och behöva tillhöra ett ”specifikt” kön? Varför måste vi vara så könsnormativa i många situationer? Du föds och uppfostras in i ett kön – men vem säger att det är rätt?

Det finns många klara och mindre klara argumentationer till Mia-Jonas. En av dom är faktiskt att inte vara ”stämplade” för ytterligare en sak.. nämligen kvoten av ”Kvinnligt eller Manlig” ! ! !

Jag vet, att det går emot otroligt många – att ha ett ”dubbelnamn” av ”kvinnligt och manligt”!?!? dock vet jag en sak; att få vara Mia-Jonas är underbart och framför allt, att det handlar om personligheten – inte könet!

 

Kvinnligt-mannligt - ROSA_BLÅTT

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.