Inspirationstime

Echotect_Eco-inspiration

 

Det är ”Lill-lördag” och jag känner bara att jag behöver få Inspirationskraft nu 🙂 Förmiddagen har sprungit på i 190 … men NU NU och Nu behöver jag lite förnyad kraft och energi till att få gjort det jag vill hinna göra innan det är dags att sätta mig på tåget hem igen!!

En sak som jag har börjat inse, är att det finns mål med 2013 som jag vill hinna med och förverkliga, frågan är bara hur jag ska kunna ”tacha dom” och framför allt, förverkliga dom?

 

Tihi,,, Tihi!! Innerst inne är jag en otroligt STOLT, GLAD och VARM snygging 🙂 Men jag behöver hjälp att nå inåt och hämta den där – ABSOLUTA kraften nu 😉 Jag har en inre styrka som är otroligt stark, härlig och inspirerand – men ibland är den svårare att nå än andra gånger!!

 

Vad har du för nycklar vid dessa tillfällena? Vad får dig att hitta tillbaka till ROSA inspirerande tråden? ? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.