Från ett väntrum till ett annat!!

image

Precis landat i väntrummet på Sorgenfrimottagningen i Malmö. Innan dess var jag hos sjukgymnasten för min rygg!! Om en stund väntar KBT hos min psykolog som jag går till efter butikshändelserna….

Jag kan väl erkänna och säga, att det är på bättringsvägen, men inför varje besök på Sorgenfrimottagningen förbereder jag mig för hur jag mår och vad jag behöver hjälp med för att må ännu bättre!!

Allting går utom småbarn och tensoldater! 😉 Nu får jag professionell hjälp att hantera tidigare händelser och hitta styrkan och inspiration till nya framsteg 🙂 Jag mår betydligt bättre idag än i oktober när jag första gången gick hitta. Dock finns starka symptom och känningar kvar efter butikshändelserna – men dom jobbas ser nu på!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.