Filmproduktionsmöte

Att nätverka och framför allt – få bli delaktig i en kommande filmproduktion, känns grymt roligt! 🙂

IMAG1214

I förmiddags har jag suttit i ett väldigt intressant och spännande möte med Wesslansfilmproduktion. Jag har fått ta del av ett kommande filmproduktionsprojekt inom HBT, som jag ska hjälpa till och marknadsföra. Jag sitter nu i word och håller på att skriva ihop ett bra inlägg kring vad filmen ska handla om och att dom söker olika produktionsmedel och medproducenter.

Detta är första gången som jag får frågan om något sådant här, och givetvis hoppar jag på att hjälper till i den mån jag kan och har möjlighet!! 🙂 Filmen kommer att heta:: ”Vi hoppar i hagen” och med den information som jag fått idag, så känns den bara så otroligt intressant. Den har en unik beröring och jag hoppas verkligen att den snart kan få gå på BIO-salongerna.

IMAG1215

Min känsla som jag fått – är att man troligen kommer behöva se filmen mer än en gång för att riktigt komma in i handlingarna. Men det viktigaste av allt, den kommer att ha en verklighetsbarsering på olika perspektiv. 🙂

Som sagt, sitter och skriver på det första marknadsföringsinläggen som snart kommer!!  GRYMT SPÄNNANDE!!!! 🙂 🙂

 

Följ filmproduktionen på Facebook eller via Wesslansfilmsproduktions hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.