Idésprackande tankar!!

Skärmklipp 121229

 

 

Inifrånperspektivet är till för att berätta/spegla olika saker i mitt liv. Både privat och i mitt yrkesliv som entréprenör, konsult och anställd.

Nu när jag är lite ”julledig” så bakar min hjärna på med nya intressanta och inspirerande idéer. Bland annat så har hjärnan min bakat fram tanke på Tillgänglighetskonsultstanken…!?!? Vad tror ni om det?

Jag känner att Vilja & Styrka behöver nya ”utmaningar” in sina tjänster som vi erbjuder och Tillgänglighet är en nytt intressant område som jag jobbar extra mycket med inom mitt yrkesområde som Verksamhetsutvecklare inom Tillgänglighetsfrågor, Dyslexi och HBT på ABF MittSåne. Vilket Pluntisen gillar otroligt mycket.

 

Ännu mera spännande ska det bli att få chansen och möjligheten att gå utbildningen/kursen – Social mobilisering och förändringsarbete på Lunds Universitet under våren 2013. Se där… nu har jag avslöjat två spännande nyheter, för er som inte redan läst inom dom olika ”flikarna” här på Inifrånperspektivet. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.