En månad i den nya resan

Tänk vad tiden den bara rusar iväg! Nu har det gått en månad i min nya shemale/kvinnoman process och jag bara leeer. Vilket härliga känsla som detta är.

Önskar bara att rådande omständigheter hade varit lättare (pandamin) och att det varit vår, sommar och sol 🙂 Våren och sommaren är min årstid 😀

Åter till mig! Vad händer? Rent kroppsligt märker jag skillnad på mitt humör… humörsvängningar och troligen att kroppen börjar reagera på östrogenen. Jag är så tacksam att hela denna processen är igång. Det går liksom inte med ord att beskriva känslorna som är när jag tar på mig hormongelen på morgonen och kvällen!

Sen vet jag inte om det är precis som jag säger i mina videoblogg, om det är östrogenen som börjar verkar eller det är min fibromyalgi som gör som den gör med min kropp. Oavsett, så längtar jag efter en fysisk förändring av kroppen!

Skäggstubben har faktiskt visat resultat efter ”bara” två av ca 10-12 laserhandlingar. Men jag bara längtar tills dagen då jag slipper raka mig dagligen och bara rent av gå upp och ta en dusch och fixa enkelt smink och sen ut i solen och friheten 🙂

Man ska våga vara sig själv. Tänk på att:
* Du är söt
* Du är stark
* Du är bra på att vara DIG Själv! <3


Kärlek och härlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.