Foreverliving the Familybusiness

Att få jobba med ett globalt och spännande familjeföretaget Foreverliving Product som dessutom inkluderar hela familen. Det är riktigt spännande. I måndags 11/9 anslöt sig ena ny kollega till @teamplunteman💞 och varje gång en ny kollega tar klivet in i både mitt @teamplunteman💞, men också blir en del av Foreverliving Products – det är SÅ SÅ kul och utvecklande.

Det är riktigt riktigt kul att se och vara en del i resan av sitt teams kollegor som utvecklas och tar sig ann utmaningar och uppnår mål efter mål. För att på så sätt utvecklas och tjäna ännu mer både på sin utveckling och ekonomiskt. Men det viktigaste av ALLT. Vara en förebild och hjälpa sina medarbetare i teamet att UTVECKLAS 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.