Att stärka sig själv

Att få stanna upp och reflektera är otroligt viktigt. Liksom det också är viktigt att hitta sig själv i livets olika skedde. 

Att bygga på sig själv är otroligt viktigt. Liksom också att våga och framför allt vilja utvecklas. 

I många år har jag varit i olika processer, vilket för många liksom mig kan vara som en berg och dalbana. Men känslan av att börja landa i något nytt, framför allt där utvecklingen känns så nära till hands. Där tryggheten sätter sig själv i centrum. 

Vad innebär egentligen trygghet och på vilket sätt kan den spegla in i ens/våra liv. 

För mig började trygghet när jag satte bo på egen hand, byggde upp ett liv jag trodde var det som jag uppskattade. Med snart 9 år på samma plats känner jag för en utveckling. Utvecklingen medför att gå igenom och rensa ut saker. ORGANISERA och få ett bättre välbefinnande. 

I några veckor har jag suttit på samma ställe, samma bänk och lyssnat på samma låt, funderat och NU kände jag landningen var på väg. Vilket gjorde att jag FAKTISKT landade med samma GLADA leende om att få jobba med utvecklingen av sig själv och hjälpa andra att utvecklas, stärker min och förhoppningsvis även mitt @teamplunteman inom Forever Living Products. 

Att få jobba med Forever ger MIG den energi som jag ofta önskar mer av. Samtidigt som det också stärker min hälsa och välbefinnande på ett stärkande och inspirerande sätt. 

Under många många år har jag satsat större delen av mitt liv inom Ideella sektor. En sektor som för mig och många medmänniskor gör en otrolig skillnad. Det är ofta de ideella krafterna som för oss framåt. 

April 2020 tog jag steget. Livet kom emellan, men NU känner jag verkligen den drivkraft som jag på så många olika sätt önskar få dela med mig utav. För det är just det som händer och känner inom Forever. Kraft, inspiration och självkänsla. 

Tänk att inleda dagen och känna den där kraft genom sitt Team, ett gäng medmänniskor som jag får inspiration av och tillsammans kan ”flytta berg”. Kunna jobba från valfri plats och en riktigt stärkande och inspirerande kraft. Ju mer du jobbar ju mer tjänar du 🤩

För mig är det just min blogg som alltid stått mig varmt om hjärtat, genom att skriva av mig, få skriva som en sann dyslektiker och även få möjlighet att utvecklas. 

Tänk att dagligen kunna stärka din egen självkänsla. 

Du vet väl skillnaden på SJÄLVKÄNSLA OCH SJÄLVFÖRTROENDE?

Självkänslan är att vara som person; Kims motto; Du är Söt. Du är Stark och Du är BRA på att vara DIG SJÄLV. 

Självförtroende är att göra; Skriva, föreläsa, vara en inspirerande medmänniska och positiv förebild för @teamplunteman💞 

Så otroligt KUL att få skriva av sig och dela med mig. 

Vill du vara med mitt @teamplunteman💞 och nå nya mål inom karriären och utvecklas som person. Hör av dig till mig Plunteman (at) gmail.com 

Kärlek och kramar 🥰

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.