Nya möjligheter inom studier

Det har blivit dags för lite uppdatering här på bloggen! 🙂

Idag har jag fått det positiva besked jag väntat på sen i juni månad. Nämligen att jag blivit antagen till en ny utbildning till ekonomiassistent/administratör. Jag bygger därmed vidare på mina kunskaper inom företagsekonomi, bokföring, personaladministration och lönehantering, vilket verkligen ska bli kul 🙂 Kände verkligen att jag behövde detta och nu får jag möjligheten till ytterligare fler kompetens som även stärker mina möjligheter till yrkeshögskolan hösten 2019, för jag ska vidare till ekonomi/redovisnings- och lönekonsult!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.