Tisdagsinspiration

Ja! Jag tror att det kan vara på tisdagen att göra en lite uppdatering även här på min blogg. Mycket sker ju på Instagram och Facebook. Ska försöka hitta tillägg som gör att ni även kan se vad som händer på mina sociala medier!

Men först till lite inspiration! Igår fick jag ett nytt samtal från en verksamhet som är intresserad av mina föreläsningar. Jag inspirerar tydligen väldigt mycket genom mina selfis! Kul att också att kunna vara med och utveckla och stärka upp mångfalden på olika sätt!! 😉

Jag har också fått tips om denna fantastiska låt! Lyssna och kommentera gärna!! <3

2 kommentarer på ”Tisdagsinspiration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.