Cykelturen som ger kraft

Processed with Moldiv

 

En intensivdag, – möten och inspirerande tankar kring spännande saker! För att landa i saker och låta tankarna och känslor på olika sätt få plats och ro, så tog jag cykeln på en långrunda ikväll igen.

Så skönt att få ha möjligheten att kunna cykla längs kusten i Helsingborg, kunna ha musiken på högsta volym i lurarna och bara få ge gärna i friska luften och bara få av sig energi och så samtidigt ladda upp batterierna på nytt!

Nästa utmaning på cykeln blir att hitta nya cykelvägar i Helsingborg. Längtar tills våren och sommaren att få utforska stadens cykelmöjligheter! 😉

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.