Grebbestad Folkhögskola

Waoo! Vilken energi och inspiration som det igår måndag (20200210) när jag får möjligheten föreläsa om #en_normativ_resa 🙂 med hjälp av Plunteman Organisation. Det är så mycket kärlek, inspiration och självkänsla! Känslan av att få inspirera och sprida vidare en tuff skolgång, som lett mig ditt där jag är idag.

Jag känner tacksamhet och framförallt möjligheter med att kunna ta mig framåt, trots min bästa och värsta vän: dyslexin och min fyrbomylagi. 😉

Dock är jag så otroligt tacksam över att jag fick låna mina föräldrars bil (Volvo) och köra i stormen i söndag till Grebbestad! Hem igår måndag gick det betydligt lättare! Grebbestad hoppas jag få besöka flera gånger! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.