Inspirationshelg 1-2/2

Årets första blogginlägg, blir av inspiration från arbetesmöteshelgen i Stockholm! 🙂

Första helgen i februari spenderade jag i huvudstaden, tillsammans med Transföreningen FPES förbundsstyrelse. Exakt så glad är jag av att vara inadjungerad, för att bidra och stärka transpersoners rättigheter. Som ni ser på bilden är det fullt med Postit-lappar, med många synpunkter, tankar och idéer för att stärka organisationen och våra frågor! 🙂

Inspirationen blev så härlig, att vi startat ett Instagramkonto för att synliga göra våra viktiga frågor och även hjälpa våra medmänniskor som behöver råd och stöd i sina livssituationer, vilket är väldigt individuellt. Både tufft och enkelt – allt helt baserat på livssituationen och en sociala nätverk!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.