Äntligen nytt steg

Äntligen! Så kan jag beskriva den känslan… Nu börjar delar av den fysiska resan, som egentligen inte med ord går att beskriva, hur underbart detta är… I snart en vecka har jag fått odla skägg… kliat, är irriterande och ja.. nu är det dags att bli av med det “manliga” i ansiktet. 

I förmiddags genomgick jag en av många kommande laserbehandlingarna för att ta bort behåring i ansiktet. Ont är bara förnamnet när laserbehandlingen startade… Men så ljuvlig känsla efteråt att inte känna de små stickande hårstråna 🙂 Framför allt, för att slippa raka mig dagligen. 
Jag har även idag fått kallelse till hormon behandlande läkare. Kan bara beskriva denna känsla som äntligen!! Nu börjar den fysiska resa till att bli shemale/kvinnoman på riktigt! 🙂 

Fortsättning följer!

Såhär blev resultatet efter första behandlingen. Grymt imponerad och väldigt tacksam för väldigt bra bemötande från hudmottagningen. Fortsättning följer!

Kärlek <3

Ett svar på ”Äntligen nytt steg”

  1. Är så glad för din skull att du får äntligen gå igenom det som känns bäst för dig o gör dig lycklig. Är så stolt över dig för våga vara dig själv❤️Hoppas allt är bra annars med digkramar Marina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.