År 2018

Bilder säger mer än tusen ord sägs det. Under året har jag samlat på mig många bilder, vissa med mer känsla än andra!
En sak är säker. Var 2016 och 2017 tuffa år, så är 2018 året då jag startat en process som jag troligtvis skulle startat för längesen, nämligen processen med att ta mig längre fram till Mia-Jonas. Jag har kommit långt, men mycket återstår. Det är som att landa och lyfta om och om igen.. som en höghastighetsbergodalbana. 

År 2018 är också året som verkligen berört mig känslomässigt när Bella lämnade mig och familjen i april. En personlighet, en vän och en väldigt inspirerande kraft som fått mig att ställa mig på nya fötter.
Processer är viktiga. Vissa processer är större, tuffare och längre än andra. Men det viktigaste att tänka på är att hela tiden stå stadigt och stabilt på din egen scen. Ingen är starkare än Du själv oavsett hur tufft det är. 
Utveckling är superviktigt, speciellt personlig utveckling. Många pekar gärna finger, vill gärna berätta vilka vägar och steg vi skall ta framåt. Goda råd är alltid bra att ha med sig i vägvalen. Men att följa sin magkänsla, sitt 6:e sinne och landa i tuffa beslut på ett stabilt sätt, gör att man står stabilare.
Många vägval och processer är otroligt tuffa och jobbiga, men man lär sig alltid något nytt. Det som jag märkt i mina processer är att ge sig tid att tänka, reflektera och lära sig hantera sig själv i de olika stegen och processerna. Men jag är så otroligt tacksam och glad för alla nära och kära som finns runtomkring mig och som stöttar mig. Många har svårt att förstå och acceptera min process.. blir troligen lite ”osäkra” själva vissa gånger.
Men en sak är säker.. om du är ”osäker” så har jag stått på min egen scen och varit ännu mer ”osäker” innan jag klev in i denna fantastiska utvecklingsfas till att bli ännu mer hel som Mia-Jonas! 🙂

Nu tar vi snart steget in på 2019. Många nya äventyr börjar och utvecklingen fortsätter. Bland annat tillträder jag efterlängtade politiska förtroendeuppdrag som ersättare i Kulturnämnden i Helsingborgs Stad och ersättare i sjukhusstyrelsen för Helsingborgs lasarett. Och studierna fortsätter vidare till att bli redovisnings- och lönekonsult.
Uppdateringar kommer löpande både här och på min Instagram som nu mera är påkopplad på min blogg och jag ska även bli duktigare på att uppdatera min blogg mer kontinuerligt. 😉

Gott Nytt År med härligt inspirerande och kreativa <3 kärlekskrafter <3

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.