Då är höstterminen påbörjad

IMG_8661

Tänk så fort sommaren och ledigheten gått… inte för att jag känt att jag varit ledig så som jag skulle önskat!! Höstterminen har nu ändå dragit igång. Igår torsdag träffades vi cirka 40 person inom Överenskommelsen Malmö och Idéburna sektorn. Riktigt kul att starta upp med inspiration och många nya och intressanta medmänniskors kreativitet och energier 🙂

IMG_8665

Vi fick till uppgift att visionera! Vilket vi verkligen gjorde.. riktigt kul att få tänka ungefär 25 år framåt i tiden. Då är jag 57 år! Hihi, helt otroligt men så spännande och kul! LUMACO = Lund – Malmö – Copenhagen! Framtiden alltså och så mycket mera 🙂

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 22.46.57

HSO Malmö. En av mina kreativa, inspirerande och utvecklande arbetsplatser 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.