Bilden får beskriva

images-2

Det är faktiskt som så.. Jag älskar verkligen mina jobb, mina förtroendeuppdrag och möjligheten till den utveckling jag får vara med om 🙂

För att kunna stärkas ytterligare, så är det så ljuvligt nice . . . att om en vecka gå jag på långsemester! Tänk att få njuta av att vakna upp till en ”oplanerad dag” och bara tar för sig utav tiden! Sen kan jag väl erkänna… lite jobb blir det, någon dag då och då. Det med tanke på mina ansvarsområden på jobben och förtroendeuppdragen behövs en del saker göras… men annars väntar en härlig sommar med massor av sol och förhoppningvis även bad 😉

 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.