Fredag och lite uppdatering

image

Jag har fått mejl och frågor varför jag inte uppdaterar så ofta just nu.. Min tanke är att ha fyra kreativa och intressant blogginlägg i veckan. Förhoppningsvis även något YouTubeklipp med då och då!

Mina veckor är fartfyllda, så jag försöker uppdatera lite mera frekvent med bra, Inspierande och enligt mig, trevliga uppdateringar!

Förhoppningen är att under mars, kunna lansera min nya bloggdesign! Den arbetas på just nu, även på olika former av loyut och om även min Organisationen hemsida på något sätt, kanske ska få möjligheten att höra ”ihop”!? Dock vill jag vara noga med att Plunteman Organisation, enligt stadgarna är politiskt och religiös obunden. Därav att form och funktionen försöker fixas och trixas med!

Oavsett, så ska de bli kul när jag kan lansera och ta klivet vidare även med bloggen 🙂

Nu vill jag passa på och önska en trevlig och härlig helg, med härlig vårsolen 😉 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.