Den 1:e ger betydelse på många sätt

Det är precis så det är! Den 1:e december år 2015 gör mig extra glad på olika sätt och perspektiv. Dels har jag bott i underbara Helsingborg i ett år och jag trivs bara bättre och bättre för varje dag som går. Det har även gått sex månader sen jag juridiskt bytte till Mia-Jonas Plunteman! 🙂 Vilket är väldigt glädjande och roligt!  

Den 1:e juni i år blev en alldeles speciell dag, då jag fick kliva fullt ut i mitt härliga JAG! Sen insåg jag den 14:e juli på min 31-årsdag att det var den första dagen i år som jag kunde känna mig 110 % levande som Hel person 🙂

Watermarked-Photo-2015-11-03-0958.jpg

Sen dess har jag bara klivit mer och mer in i Mia-Jonas och blir mer och mer trygg, glad, varm och underbart lycklig att få leva ut hela jag 🙂 Klackaskorna har jag nu också lärt mig att gå i bättre och bättre. Vilket är otroligt nice!

world-aids-day

Vi får INTE glömma den så otroligt viktig World Aids Day 1:e december.
Mera om WAD kan du läsa på PG Syd:s hemsida.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.