Psykiskt men inte fysiskt

Vad ska man säga… vad ska man göra? 

Idag är en sådan dag då jag skulle vilja byta ut min rygg, min kropp och bara få behålla min inre styrka, energi, inspiration och glädje! Springa rakt fram och bara hoppa i havet och känna friheten, simma upp mot ytan och bara vara fri från smärtan av ryggont och feber! 

Jag är så evigt tacksam att jag på olika sätt har en inre kraft som 9/10 gånger trotsar och säger.. Gå, bara Gå! Vilket innebär att man hittar glädjen, inspirationen och energin på olika sätt. 

Innerst innan flödar otrolig styrka av hopp, energi, glädje och härlig kärlek 🙂 Det är det som får mig att fortsätta utvecklas, fortsätta kämpa och ger mig glädje att stärka bygga vidare på min väg framåt! 

Jag har sen tidig ålder fått lära mig kämpa för att komma framåt. De tänker jag fortsätta med. Vissa dagar behöver jag stanna upp, låta kroppen återhämta sig och sen ta mig vidare mot mina mål. Mål där jag hoppas att Du följer mig och håller min hand så vi kämpar tillsammans 😉 

Jag, Mia-Jonas Plunteman önskar Dig/Er alla en underbar lördagseftermiddag och kväll! Kärlek, styrka och energi har vi inombords, glöm inte det! <3 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.