Hon,Hen, Han eller Han, Hen, Hon

  
Att vara aktiv i föreningslivet och lyssna av, se och höra olika tankegångar är väldigt utvecklande, intressant och givande. 

Framförallt är det intressant när det kommer till det fina uttrycket ”kvotering”. För en period sen var det väldigt lätt och säga ”varannan kvinna – varannan man”. Men så kom uttrycket/tillhörigheten ”hen” och utvecklande medmänniskor som just mig Mia-Jonas Plunteman som på olika sätt sätter ”kvoteringen” i ett helt nytt perspektiv. 

För sanningen i det hela. Jag ser mig som Hen. Jag är den jag är och kommer stå upp för det. 

Att genomgå, Bli stark, Trygg och känna att Självkänslan blommor och är otroligt Stark. Så är det för mig. Sen är det fortfarande en viktig del kvar, nämligen just att Passet är stereotypiskt på så sätt att man antingen är ”man eller kvinna”. Det är troligen där min nästa stora utmaning är. Just de inprogrammerade ”man eller kvinna”. 

Vi har många spännande, intressant och utvecklande steg kvar.  

Processerna har varit lång och krävande. Men så otroligt utvecklande, spännande och socialiserande lärorik! Att få vara med i framkanten och verkligen kunna vara sig själv, Hen Mia-Jonas Plunteman, det är otroligt underbart 🙂  

  
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.