Intensiva veckor 

  
Det märks verkligen på kroppen att det varit en intensiv månad September månad! I eftermiddags när jag kom hem slocknade jag på soffan och sov i 2,5 timme. Sen har det inte varit många knopp! Idag har jag verkligen ”bara” gjort de absolut nödvändigaste 😉 

Nu en runda till favoritplatsen vid havet, lyssna på havets ljud och bara andas! 

Jag lyssnar på min kropp och har nu börjat ändra ”tillbaka” dygnsrytmen till ungefär 07:15-22:45! Helgerna 09:30-22:55, sen säger min kroppen ”Pluntisen”! 😉 

De kommande veckornas struktur och planering är att hinna med att…

 

….  mera och stressa mindre 😉 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.