Utvecklingssteg på nätet

  
Det är så otroligt kul att upptäcka, att mitt nätverkande och marknadsföringsarbete med Plunteman Organisation rullar på framåt i en takt som jag inte trott, men som jag verkligen uppskattar 🙂 

Igårkväll när jag väl landat hemma och kommit till ro inombords, så kollade jag in min hemsidas statiskt för första gången på några månader och den var väldigt tydlig med en positiv trend uppåt! Så kul, inspirerande och roligt! 

Nu när jag tänker på det hela, så har jag en strategi som jag egentligen jobbat väldigt strategiskt med, samtidigt som jag också låtit den utvecklas och bli nytänkande på många olika sätt och perspektiv. Det viktigaste för mig, oavsett är att nå ut på ett kreativt, inspirerande och lärorikt sätt! Sen uppskattar jag möjligheten att få utveckla Plunteman Organisation på många olika sätt, dels med hjälp av samverkan med andra, stärka och utveckla mina föreläsningar och framförallt, få vara en stärkande hand i Självkänsleutvecklingen på olika sätt och perspektiv, dels för privatpersoner och dels inom olika verksamheter och organisationer! 🙂 

Jag fick igår igen frågan när jag lanserar ”Jag blir Jag”, vilket jag hoppas kunna göra i slutet av September! 

Under hösten hoppas jag även kunna utveckla samverkan med flera aktörer inom organisationens område! 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.