Blivit mera levande 

 
Sen semestern påbörjades har jag insett hur levande jag blivit, levande på ett sätt som stärker, ger energi och inspirerar mig fullt ut som person! 
Nu har det gått 1,5 månad sen genomförde mitt nya jag! Ett stärkande och inspirerande jag till och bli hel som person 🙂 Tänk att först vara instängd i kom ut processen som stolt Bög och sen jobba sig vidare till Mia-Jonas, ytterligare ett stärkande personlighetsutvecklingsteg. 

 Jag är så grymt glad, glad att äntligen få bli hel på insidan. Nu fortsätter mitt inspirerande jag och i höst är min tanke/förhoppning att försöka hinna med att utveckla och sprida vidare min inspireration bland annat genom Plunteman Organisation och föreläsningen, Jag blir Jag

  
Detta är en del av mitt stärkande och inspirerande jag, min härliga logga 😉 I Love me name Plunteman <3 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.