En stark veckostart

 
Hihi!! Vaknade innan klockan ringde 06:05! Inte illa för att vara Pluntisen, eller ska jag säga Mia-Jonas?! 😉 Trots vädret med smattrande regn ute.. så har har Nu har jag nu satt bollen i rullning.. att byta förnamn. 
Efter min soliga cykeltur i underbara hemstaden Helsingborg (bilden ovan), tog jag beslutet att göra slag i saken. Det är en stor process, samtidigt som jag tror väldigt mycket redan är processerat på olika sätt! 

Det blir ett nytt delsteg i livet. Samtidigt som det inte förändrar speciellt mycket, för mig alltså! För omgivningen får man se de ifrån andra perspektiv. Mia-Jonas Plunteman! Du får gärna kalla mig Mia-Jonas, Jonas, Pluntisen, Plunteman eller Pluntemannen! Men inte enbart Mia. Jag är och kommer förbli stolt Bög och väldigt stolt över mitt namn Jonas. Därav att jag bygger på Mia, för att även stärka och sätta namn på min insida. 

Oavsett, så känner jag mig trygg med det hela och jag känner att jag äntligen får möjligheten o börja blir mera Jag o hel igen. På ett nytt sätt 🙂 

Det handlar inte om bekräftelse, utan att Bli Hel. Bli Hel som person och inte behöver fundera hur, var och när Jag är Jag! 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.