Allas lika Värde

  

Norges nationaldag Grattis Norge och även #IDAHOT, den internationella dagen mot homofobi och transfobi. 

#Regnbågsflaggan är även känd för #ALLASLIKAVÄRDE. 

För mig handlar det inte bara om att Regnbågsflaggan eller Mångfaldsflaggan som vi säger inom Socialdemokraterna, att den ska flagga utan oxå själv eftertanken och arbetet kring mänskliga rättigheter och människors lika värde,  som ständigt måste pågå! 

Att vi kan hissa upp en flagga, är en sak. Men i praktiken.. vad och hur agerar medmänniskorna i tankarna kring det? Det är där vi måste börja jobba!! Vi har mycket arbete kvar o göra, samtidigt som vi oxå ska vara stolta över att vi kommit en bra bit på vägen! 🙂 

Fortsättning följer, på olika sätt och nivåer. 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.