En konkret fråga..

Skärmklipp 2015-04-23 11.54.46

 

Vi får ofta läsa om olika väljarbarometrar.. men vem är det egentligen man tillfrågar i sådana mätningar? Jag har frågat runt i min bekantskapskrets och hittentills har ingen svarat ”ja har fått frågan”..?

Om man ska göra sådana undersökningar bör man väl åtminstone enligt min uppfattning fråga större delen av väljarna och inte enbart ”storstadsfolket eller en viss målgrupp”? Förklara gärna för mig hur man går tillväga så att jag kan få svar på den frågan!!

Sen måste vi också konfrontera sanningen om att tiderna kring väljarnas vardag och utveckling har förändrats och vi politiker behöver också följa med i denna förändring på olika sätt och perspektiv. Många gånger känner jag fortfarande att många politiska åsikter är kvar många år tillbaka. Utvecklingen, människan och tiden springer på framåt, då behöver även partipolitiken och valfrågorna i olika saker följa med i utvecklingen.

Det som är glädjande i det hela är att vi Socialdemokrater fortsätter att öka medlemsantalet och att flera medmänniskor vill engagera sig inom Socialdemokraterna för att stärka välfärden och människors lika värde och rättigheter! 🙂 

HBT (S)

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.