Dubbelt dubbelt

  

Det är en morron som denna, jag känner extra styrka och är tacksam att jag bor där jag bor i Helsingborg 🙂 

Sen klockan ringde 06:30 har huvudet snurrat på i 190 km/h. Många tankar och bollar kring saker o ting som bara behöver få landa och komma på plats. 

Igår hade jag en måndag som jag verkligen egentligen längtat efter, nämligen att bara kunna komma ikapp mig i huvudet.. fånga upp saker och känna, jag är här och nu. Jag fixade med min mejl, jag ringde telefonsamtal och fixade med hemsidor och mejl! Helt ärligt, satt och jobbade i min soffa hela dagen, med strålande solsken och balkongdörren öppen 🙂 

Idag när jag vaknade kände jag egentligen att en sådan dag hade varit behövligt även idag. Men det finns det tyvärr inte utrymme för.. men det kommer! 

Jag läste på om namnbyte till Mia-Jonas, den känslan blir starkare och starkare. Samtidigt som jag oxå funderade kring utvecklingen av Plunteman Organisation på olika sätt! 

För ungefär fyra år sen var bollen i stor rullning för efternamnsbytet ifrån Svensson till Plunteman. Nu är det bara Självkänslan kring Mia-Jonas som ska säga.. nu kör vi!! Så sätts bollen i rullning på Mia-Jonas.

Det handlar inte om att byta ”kön”. Utan mer om att få sätta namn på insidan och utsidan! Eller med ett enklare uttryck, FRIHET 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.