16,5 timmes

sömn! Då säger kroppen, Du är trött Pluntisen 😉

IMG_7201.JPG

Att jag inte mått bra det är bevisat! Kroppen vill ha mycket sömn. 16,5 timmes sömn! Inte illa.. men nu hoppas jag att kroppen min börjar bli bra igen. Jag fick ny medicin i torsdags som har gjort framsteg, smärtlindrande har minskat en del! Och som sagt, jag kan sova om nätterna och inte vakna av smärta som tidigare 1,5 vecka.

Lördag och kl är redan 14:55! Vad ska man säga, dags att börja dagen och lägga sig riktigt tidigt ikväll igen o gå upp tidigare imorgon! Och med tidigare menar jag då runt 10-tiden 🙂 Och vända tillbaka dygnet!!

Pluntisen önskar er alla en trevlig lördagseftermiddag och kväll 🙂 Kram

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.