Kan man pausa tiden

unnamed

 

Jag bara skrattar och ler och inser att med en 3 dagars flyttledighet hinner det hända den del.. mejlboxen hinner fyllas upp med intressant information och jag får några dagar senare uppdaterar mig på kreativa områden. Sådana mejl med att intressant erbjudande väntar, sånt vill jag ha mera av!!

2014-12-09 11.53.08

 

Det är full fart och lite till! 🙂 Tisdag om drygt en och en halv vecka går jag på ungefär tre veckors ledighet! Med reflektionen jag gjort dessa dagarna så ska det verkligen bli kul och se vad julledigheten ger för nyfikenhet i inboxen!

Sen är det ju också som så, att jag är en väldig strukturmänniska som gillar ordning och reda, ha koll på saker och ting och det gör ju att det blir lite mera å stå i! Dessutom håller jag på att sätta mig in i flera organisationers verksamheter och stratregitänk för att på så sätt kunna veckla och hjälpa till ännu mera.

Ett va mina nästa kunskapsmål är att lära mig mera kring weebly och deras webverktyg, för att kunna bygga enkla och lättillgängliga hemsidor.

Dock skulle det underlätta lite att kunna stanna upp tiden lite.. så att jag även hinner läsa in mig på material kring aktuell forskning och skolstrategi inom mitt kunskap och kompetensområde 😉 Med andra ord, som vanligt! Många bollar i luften och en intensiv och kreativ vardag! Det gillas!! 🙂 More of that!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.