Dagen som gick till historian

IMG_6490.JPG

Igår blev det en ny historieskrivning i historieböckerna. Då vår Statsminister Stefan Löfven (S) tog beslutet om att låta svenska folket får rösta fram vilken budget som man ska jobba för 2015, då den RödGröna budgeten inte gick igenom. Denna händelse kostar dessutom miljoner.. om inte miljarder för svensk ekonmin.

Nu handlar det om mänskliga rättigheter och inte prestige ifrån ”Alliansen”. Sanningen är ju trots allt att även oppositionspartierna har ett ansvar. Men det är klart, är man dåliga förlorare efter valdagen den 14/9 så är man.

Någon av Statsvetarna som var med på tv:n igår sa även att vi behöver modernisera vårt politiska tänkande. Något som Statsministern Stefan Löfven (S) tog tag i. Vi Socialdemokrater är beredda att möta medmänniskorna och jobba för mänskliga rättigheter, jobb, skola, vård och omsorg i ett stort VÄLFÄRDSPAKET.

Gör ett klokt val den 22/3-15! Rösta Rött och ge våra människor möjligheten att leva. Ge Stefan möjligheten att svetsa ihop klyftorna som Alliansen tyvärr gjort större under de senaste 8 åren.

IMG_5851.TIF

Jag tänker rösta för en bättre VÄLFÄRD i Sverige och Riksdagen. Jag är Stolt HBT Socialdemokrat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.