JO – dags att börja jobba?

IMG_5747-0.PNG

I de organisationer och verksamheter jag varit och är delaktig i på olika och i olika uppdrag, är jag och kollegor på olika sätt väldigt noga med att det inte får förekomma jäv. Idag läser jag på DN att E-legitimationsnämnden kanslichefen varit delaktig i processen till att anställa en nära anhörig. Detta är enligt många experter högst olämpligt, vilket jag verkligen kan hålla med om. Många höjer på ögonbrynen..

Nu tycker jag allt att Näringsdepartimentet och ansvariga ledamöter där ska agera. Sverige har myndighetsansiktet utåt att tänka på. JO (Justitetombudsmannen), nu är det dags att börja jobba och få rätt på denna situationen.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.