Sverige i ett krisläge?

Vaknar upp och läser de olika rubrikerna! Är Sverige i ett krisläge..?
Rubrikerna är många, kritiken väldigt tydlig, hård och skamfull på olika sätt. Det demokratiska Sverige har talat att vi behöver en förändring som tyvärr Alliansen inte klarade av att göra.

De kommande dagar väntar tuffa förhandlingar på olika sätt. Vår kommande Statsminister Stefan Löfven har väldigt många och viktiga beslut framför sig.

HBT (S)

Det som gör mig mindre orolig i denna situation är ju den fakta att svenska medborgare markerat tydligt genom att rödmarkera våra tre största städer, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vilket innebär att den Socialdemokratiska politiken fungerar väldigt väl. Sen handlar det nu om för den kommande fyraårsperioden att vända rätt på den isärglidande skutan av samhällsglapp som Alliansen under sina åtta år skapat.

Medborgarna har sagt sitt. Det förväntas otroligt mycket nu utav Socialdemokraterna. Vilket dom klarar av. Låt dom få jobba, det är ju trots allt dom som byggt upp folkrörelsen med att minska de olika klyftorna.

Nu måste vi vara starka och ge Stefan Löfven möjligheten att rätta till och stärka samhällssprickorna, låta förtroendet växa sig starkt kring ett starkare Sverige.

Vi är starkast tillsammans. Socialdemokraterna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.