Förtydligande


cropped-dsc_27231

 

Efter många ryktesvägar vill jag gå ut och förtydliga lite saker för dig som läsare.

Min blogg är en sida där du läser om min vardag, yrkesliv och fritidsintresse på olika sätt. MEN jag vill också att ni skiljer på uppdrag, jobb och fritid.

Jag jobbar på HSO i Malmö 50 % som Organisationsutvecklare, – vilket innebär nätverkande i våra medlemsorganisationer, samverka med nya verksamheter och organisationer. Delta på uppdrag och möte inom Region, Kommunförbundet Skåne med flera.

50 % jobbar jag som projektassistent på Brukarportalen, med uppdrag att nätverka, administrera och jobba fram verksamhet och etablera Brukarportalen med olika verksamheter/organisationer och andra intressenter.

 

Sen är det ju också som så, att jag har valt att lägga en del av min fritid att påverka min stora intressefråga, nämligen få ett tillgängligare Sverige inom olika funktionsnedsättningsgrupper och då jag lyfter fram Dyslexi och HBTQ frågor. Jag vore tacksam om ni skiljer på mina politiska uppdrag och mina jobbuppdrag.

Jag har sen någon vecka tillbaka fått nya förtroendeuppdrag i HSO i Malmö olika medlemsorganisationer då De uppskattar och gillar att jag vågar vara JAG och att jag vill och har möjligheten att driva och engagera mig i olika frågor. Bland annat så har jag fått förtroendeuppdrag i PG Syds styrelse som Sekreterare och är numera även ute på uppdrag för dom i olika sammanhang.

 

Jag förstår att detta kan vara frustrerande för en del medmänniskor att jag både skriver om mitt yrkesliv och bloggar om bilder och annat och samtidigt skriver om mina politiska engagemang. Men jag skiljer på mitt jobb och mina fritidsuppdrag inom det politiska forum, på så sätt att jag ”inte länkar och knyter samman” HSO eller Brukarportalen med något i politiskt sammanhang, om jag inte skriver att jag är ute i jobbuppdrag.

Samtidigt vill jag också säga som så, att det finns något som heter yttrandefrihet och förtroendemanalagen för fackliga och politiska förtroendeuppdrag. 😉

 

Jag trivs och mår bra av att ha möjligheten att kunna nå ut till er läsare, samtidigt som jag kan förstå frustrationen över att jag skriver som jag gör, både ”privat” yrkesmässigt och förtroendemannamässigt. Men så är det och så kommer det vara. Hoppas Du kan respektera det, liksom jag respekterar dig för det Du gör i jobb och på din fritid! 🙂

 

Kram från Pluntisen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.