Denna torsdagen

Skärmavbild 2014-05-08 kl. 21.56.22

 

började med ett spännande möte på Studieförbundet Vuxenskolan där jag i höst kommer att vara föreläsare! Kul och roligt att dom hittat mig! 🙂

2014-05-08 11.38.12

Efter Studieförbundet Vuxenskolan, så bar det av i rasande takt till Brukarportalens kontor – möte och diskutera oss framåt i olika lösningar kring hemsidan.. tyvärr kommer den troligen att ligga nere några dagar..

Skärmavbild 2014-05-08 kl. 21.55.27

vilket i mina och Brukarportalens ögon inte är okej! Men olika verksamheter som är involverade i att hjälpa oss att återställa sidan jobbar nu intensivt. Idag har jag fått många frågor hur länge sidan ligger nere, då det redan blivit ett välanvänt arbetsverktyg på olika sätt i verksamheter och organisationer. Vilket är precis så som det ska vara.. Användarvänligt!

Skärmavbild 2014-05-08 kl. 21.55.00

 

Ikväll deltog jag på PG Syds extra årsmöte och blev invald i styrelsen som sekreterare. Tack för förtroendet.

Jag vill dock påpeka att jag är delaktig som styrelseledamot för att hjälpa till att stärka organisationen. Jag är medlem som stödmedlem, därmed är jag inte HIV-positiv. Inom kort – kommer jag att bli insatt i många intressanta och givande grupper som berör detta området, nätverk och massa annat för att stärka organisationen och verksamheten framåt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.