De 23:e och

dagen förre dopparedagaen… eller vad man nu brukar säga?

Klockan är mycket… sängen kallar och det är redan den 23:e och imorgon är det dags för den dagen många längtat efter, – nämligen juleklappsutdelningen. HuHuHu, – finns det några snälla barn här? 😉

wpid-20131210_121404.jpg

I och med att juletiden är en av landets största traditionella högtider då man ska vara familjär, kramas och allt det där.. 😉

Jag har vågat ta det stora steget.. nämligen att Säga Nej tack till julefirandet. Åtminstone inte i den ”stora” omfånget som det ”brukar” vara. Mycket av den anledningen att Pluntisen känner att det blir förmycket utav mycket och inget alls!

Juletider ger ”inplanerad och inbokade” familjära möten, möten med släktingar och mycket annat stoj och skoj. Jag uppskattar och gillar verkligen min underbara familj och omgivning, – vänner och allt det jag har runtomkring mig. Men efter många stressiga och ”uppblåsade” år så är det först nu jag säger..

Jag tar ett steg tillbaka, julen är fin, den ger oss tid, – samtidigt som den ger oss möjlighet till ”frihet” och glädje. Ja… allt det där man bara vill!! Nämligen koppla av i dagarna tre!

Efter några intensiva månader, upp och ner, – ner och upp så har jag nu bestämt mig för att fortsätta uppåt 🙂 I år att firas julen tillsammans med en god vän och hennes familj.

Julen är fin, – samtidigt som den också ger påminnelser om saker och ting!

Därför kommer jag även från och med den 23:e till den 27:e att vara offline från Facebook. Bloggen kommer att uppdateras som vanilj 🙂 Men jag vill ha lugn och ro.. känna värme och frid.

Här kommer två juliga YouTubeklipp som jag vill dela med mig av såhär i Juletid och önska Er alla en Underbar högtid!! 😉


(YouTube klipp)

(YouTube klipp)

 

Så Till Er alla, Från oss Alla – En riktigt härligt friska och mysig gosig God Jul!! 🙂 

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.