Lyssna och se framåt

de säger min kroppen nu … eller naturen som effekter jag ska lyssna på?

2013-10-12 15.26.38

 

Denna veckan har varit en positiv och bra veckan – solen har varit framme och jag har känt kraft och energi… men ändå har kroppen sagt ifrån på olika sätt. Men nu andas jag, – nu har jag ”tagit helg” och fått på min mejlbox. Så nu tänkte jag försöka koppla av och inte vara så mycket uppkopplad så mycket i helgen 😉

Bilden ovan ger mig energi, den är från tidig höst – när det var ljust åtminsonne till klockan 21 – 22 tiden… vilket jag verkligen skulle uppskatta att det var året om!!

Jag har börjat lyssna på kroppens signaler, börjat ta det ”lugnt” och försökt att släppa tagit kring saker och ting! Jag vill säga ett stort tack till vänner och familj som verkligen stöttar och bryr sig. Just nu är jag påväg uppåt igen… sakta men säkert. Jag försöker ta dag för dag och se positiva i varje dag som är 🙂 Vilket underlättar när man kan och får möjligheten att planera och vara!!

Nu är det fredagskväll och jag känner att det ska bli skönt med helg! Jag har sökt två jobb denna veckan – som jag känner styrka i och så har jag haft ett mycket bra möte mellan AF och HSO, vilket jag också håller tummarna för.. så det finns öppningar och möjligheter! Vilket gör att jag också känner kraft och energi! 🙂

Jag vill dela detta med er, för att jag känner att även jag behöver sprida glädje och styrka till ER runtomkring mig 🙂

Nu säger jag Trevlig Fredagskväll!!

 

Puss o Kramar och kärlek – Pluntisen <3 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.