1:e advent och december

2013-11-30 23.17.41

Pluntisen får välj ge med sig lite då… 😉 kan ju erkänna och säga som så!! Ser framemot en 1:1 januari 2014 😉 Kan ju bara erkänna och säga att julen verkligen påminner om olika saker.. starka minnen – och är en stor högtid där man samlas i familjen och har tillbringar tid och delar minnen… vilket jag verkligen känner är tufft!!


(YouTube klippet) 

Men för att se det positiva i det hela!! Som de senaste månaderna sprungit på … kommer ju det snart att vara en av Pluntisen favoritårstider, nämligen våren 🙂 Hihihi!! Men innan dess, så ska jag ju hinna med att koppla av lite i juledagarna!!

2013-11-30 23.18.05

Julen är verkligen fin, härlig och fantastiskt mysig på många sätt. Men jag tänker och känner att det har varit mycket den senaste tiden, vilket gör att jag ser framemot ett trevligt 2014!! 31 dagar kvar på 2013. Sen går vi in på Valåret och då ska vi Socialdemokrater kämpa tillbaka Sveriges högsta position, nämligen Regeringsmakten!! 🙂

Så, nu kör vi.. Julen är här nu och första Advent! Jag vill säga en sak..
GLÖM INTE SLÄCKA LJUSEN!! och Var Rädd om Dig!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.