De där extra i tillvaron

som man ibland bara behöver för att se styrkan, energin och framförallt – känna och tänka tillbaka på härligt fina minnen som bilder och fotografier får en att tänka tillbaka på de fina stunderna som livet ger oss!

Nedan delar jag med av några bilder som finns i telefonen för tillfället, på olika lagringssätt! Vilket vi har tekniken att tacka 🙂

Tiden rusar på – men fina minnen består 😉

image

image

Pluntisen är grymt sugen på att byta telefon till antingen.. hör och häpna iPhone 4S vit eller en Samsung Galaxy S4. Jag är sjukt kär i Android – vilket troligen kommer att leda leda mig till Samsung Galaxy S4!!! 😉 Googles system är grymt härligt – då det är Android!

image

image

Jaaa, vad vore livet utan härliga vänner? 😉 Önskar att jag hinner Krama om mina underbara vänner lite oftare bara! Men det viktigaste är ju trots allt – Vi vet att vi finns för varandra och alltid ”bara” ett telefonsamtal bort..

image

Jag kommer aldrig ihåg vad detta underbara hotell heter… men det ligger i Österrike och är helt gudomligt 🙂 Men efter lite Google sök.. kommer Pluntisen på det Das Kronthaler. Verkligen värt ett besök, kan erkänna att jag ser framemot nästa gång jag får möjligheten att besöka detta hotell/Spa anläggning 😉

image

Rosa – det är Pluntemans färg!!

image

image

Mitt härliga företag Vilja & Styrka, Skåne!

image

image

Bellisen har jag ha tacka för all härlig värme och styrka Du ger mig 🙂

image

Jaaa, klockan är 02:55 och jag har försökt somna sen 00:10… Kanske kan bero på att jag sov delar av onsdagen eller som jag brukar säga ”Lill-lördagen” då min kropp inte gav mig någon respons!

Pluntisen ser verkligen framemot julledigheten – och framförallt allt våren 🙂

Nu säger jag sov gott, hörs imorgon och Du, du läser kanske detta på morronkvisten och då säger jag Gooo morron till dig!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.