Denna förmiddagen och eftermiddagen

har verkligen givet mig gigantisk med energi! 🙂

DSC_0007

Jag har idag träffat Sofia, en person med drivkraft, engagemang inom politiken – hon har förmånen att jobba för SSU Stockholms län och träffa på toppolitiker på olika nivåer inom Socialdemokraterna. 🙂 Sofia vill att jag under våren 2014 innan valet kommer upp till henne en helg och hälsar på!!

DSC_0015

 

DSC_0020

Idag har vi tagit lite roliga bilder ifrån olika platser i Helsingborg. Vi har samtalat om allt mellan himmel och jord – Sofia har peppat mig och berätta lite politiska strategiska saker inom Socialdemokraterna 🙂

DSC_0046

 

DSC_0075

 

 

2013-12-31 11.53.37

 

 

DSC_0120

 

DSC_0130

Så grymt kul vi haft det idag, fått och gett varandra energi!! Vi tittar båda framåt – vi ser inspirerande och kreativa utmaningar inom politikens värld och det är med energi vi ser framemot valet 2014 🙂

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.