Drömmarna

som vi kanske borde väcka till liv? 😉

image

Jag tror det var våren 2011 som jag fick denna Dream Catcher av en väldigt fin vän. Hon tyckte att jag borde ta vara på mina drömmar och iscensätta dom!

image

Men så kommer man till verkligheten, man vaknar upp – ser sig omkring och tänker… Nja.. jag väntar nog ändå ett tag till! Jag har ju det ”bra” som det är..

Att ha stabila byggstenar i sitt liv på olika perspektiv är viktigt, samtidigt som man oxå behöver våga lita på sin inre styrka att ”Jag klarar detta, jag är stark och modig”.

Alla går vi våra egna vägar framåt – för vissa är vägen ”rakare och andra krokigare”. Men en gemensam sak jag tror vi alla har, det är att vi kämpar fram till ett mål!

Vad är ditt mål, jag har börjat sätta upp 3 månader, 6 månaders, 9 månaders och sen ett 12 månaders! Anledningen till dessa intervaller – känner jag är att det behöver vara realistiska, nåbara och kanske bör vara ”justerabara” till viss del. Huvudmålet, som i mitt fall är att kunna få möjligheten att påverka på en politisk nivå, kunna bidra till ett starkare, stabilare och mera lätthanterligt ”fyrkantigt” system!

Att vara Organisationsutvecklare/Informatör inom Handikapporganisationer är för mig en stryka, en glädje att kunna hjälpa andra medmänniskor i liknande situationer. Att få möjligheten – att bli förtroende politiker och respektera Socialdemokraterna och bygga upp ett hållbart, stabilt och ett bra välfärd innebär för mig – att kunna ge våra yngre medborgare stabila och bra byggstenar till vår kommande framtid.

Byggstenar är viktigt, oavsett i vilket aspekt. Självkänslan är en av de viktigaste byggstenarna i vårt liv! 🙂 Så, Plunteman rekommendation idag – vilken låt blir du stärkt av? Lyssna på den låten i 10 minuter extra och säg till dig själv: Jag är söt, Jag är stark och Jag är bra på att vara mig Själv.

Va rädd om dig! Kärlek och Kram Pluntisen

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.