Inspirerande månad

En månad som student. En månad av nya utmaningar 🙂 Jag bara älskar att studera till redovisningskonsult, längtar bara efter mer kunskap kring bokföring, bokslut och årsredovisningar. 

Enligt borde jag kanske väntat med att publicera detta inlägget tills efter mitt nya steg i min könsidentietsprocess. Samtidigt känner jag att september förtjänar sin uppdatering. 

Imorgon väntar nämligen nytt steg i min shemaleprocess, första av troligen fem möten med psykolog på könsidentitetsmottagningen i Lund, i inväntan på att få läkartid och remiss vidare till hormonläkare, logoped och hårborttagning i Malmö. 

September har varit en stor omställning månad – på många sätt! 🙂 Rutiner som blivit nya, som jag verkligen behövt och önskat. Men även då min fybromylagi tagit ny fart, mindre kul.. men det kommer bli bra igen, läkarna jobbar på det! Men bäst av allt – Jag har äntligen påbörjat en av mina dröm utbildningar till redovisningskonsult. 

Två spännande saker är: jag är finalist till ett mångfaldspris, Diversity Index Award i Malmö den 16:e oktober, kategorin: Könsidentitet/könsuttryck. 

Riktigt kul att få uppmärksamhet kring mitt arbete inom hbtq+ området. Som stolt öppet transperson, samt att jag också kan jobba mer med funktionsvariationer på olika sätt också. 🙂 

Den andra nyheten är att jag jobbar på en ny föreläsning som jag ska ha i Stockholm i november. En normativ skolgång. SPÄNNANDE 😉

Du glömmer väl inte att Du kan följa mig via Instagram;
https://www.instagram.com/miajonasplunteman/
Jag ska göra mitt bästa för att göra åtminstone två uppdateringar i månaden på bloggen! Saknar faktiskt bloggande!!

Du vet om att Du är söt, Du är stark och Du är bra på att vara dig själv! <3

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.