Två veckor i mitt nya liv

Min andra vecka med hormonbehandling!

Att vara i denna transprocessen som heter könsdysfori, är både spännande och utmanande. Många känslor landar och ploppar upp igen. 

Nu är jag äntligen igång. Andra veckan och  idag tisdag den 3:e november har jag gjort 28 behandlingar 🙂 Det innebär 2 Divigele på morgonen och 1 på kvällen. 

Bieffekter, vissa dagar dunder migrän.. Vissa dagar grymt stark mentalt! Sen om detta är min egen psykisk hälsa som ger mig dunder energi vissa dagar, av glädje att äntligen få vara igång eller att min självkänsla stärkt mig! 

För mig är det viktigt att få dela med mig i min process. Dels för att kunna stärka upp andra medmänniskor i liknande situation, men också för att jag gillar att få sprida kunskap och inspiration i olika saker. <3 

Idag väljer jag också att dela med mig utav hur laserbehandlingen har påverkat mig. Känner redan delvis skillnad, efter 2 utav 10-12 behandlingar. Efter att ha rakat mig tidige, tog det 6-8 timmar tidigare, innan skäggstubben växte ut. Nu tar det cirka 8-10 timmar innan jag känner av skäggstubben på hackan. På mina kinder märker jag av skillnaden av en lenare hy. Så jag ser fram emot fortsatt laserbehandlingen. 

Bilden är tagen precis innan jag rakat och sminkat mig! Men jag känner positiv skillnad! 🙂

All kärlek i novemberkänslan! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.