En vecka i mitt nya liv!

Inspirera och dela mig så naturligt som möjligt!

Det har varit och är mycket tankar och känslor såklart. Men samtidigt så enormt skönt kroppsligt att äntligen vara igång i den fysiska processen till att bli shemale/kvinnoman. 

Jag är otroligt stolt och glad över att jag delvis börjar landa i mig själv. Som sagt mycket tankar, funderingar och reflektioner på olika sätt, om olika saker. Samtidigt som jag bara älskar att vara igång i min process. ÄNTLIGEN. 🙂 

Min tanke är att en gång i veckan, göra kortare uppdateringar och även som i länken, ett kortare på ungefär 3 minuters klipp. Jag vill hjälpa till och stärka andra medmänniskor i liknande situation, inom just transprocessen. 

Vara en Inspiratör, ett stöd, en hjälpande hand på vägen. Jag vet med mig själv hur processen är och hur alla olika tankar varit. Bemötande, frågorna, mitt egna ”försvar” när jag blev Mia-Jonas och till där jag faktiskt börjat landa idag. 

Det väntar en delvis tuff men också otroligt härlig resa, som jag nu här på min blogg kommer dela med mig utav på olika sätt! 

Som jag även efterfrågade i mitt Youtube klipp, en app som kan texta det jag spelar in, inom Android! Tar tacksamt emot tips! 

Kramar och kärlek, 
Mia-Jonas 

En kommentar på “En vecka i mitt nya liv!

  1. All kärlek till dig med, så himla stolt över dig, du är en fantastiskt fin människa så glad att få lärt känna dig ❤⚘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.